23 Ocak 2010 Cumartesi

EVHANIMLARINA İŞ İMKANI

Ev Hanımıyım Ek İş Arıyorum Diyenler Mutlaka Okuyun

Bu Sayfada ek gelir, ek iş, evden para kazanmak isteyen ev hanımlarına nasıl para kazanacakları ile bilgiler yer alacaktır lütfen dikkatlice okuyun.
Bir yıldır Erol Çorap ile çalışıyorum şuan aylık gelirim 500-1.000 TL arası değişmekte.Bu süre zarfında bir çok ev hanımı ile tanışma fırsatım oldu ve bir çoğuda ekibimize katılıp şuan ailelerine Erol Tekstil ile para kazanarak ek gelir sağlamakta.Ekibimizde bulunan 1500 kişiden yarısı ev hanımı diyebilirim.Ev hanımları erol çorap ile daha hızlı ve daha çok para kazanabiliyorlar. Özellikle satış konusunda bir numaralar diyebilirim. Sitemizdeki www.eroltekstil.net bölümünde ki ürünlerimizi incelediğinizde ürünlerimizin çoğunun bayanlara yönelik çok kaliteli, şık ve uygun fiyatlı ürünler olduğunu göreceksiniz.Bu ürünleri satın alıp kullanıp çevrenizdekilere gösterdiğinizde onlarında isteyeceklerine şahit olacaksınız.
Eğer ben ürün satamam uğraşamam derseniz. Çevrenizde bu ürünleri satabilecek kişileri bularak kendi ekibinizi kurduğunuzda hem yaptığınız üyelerden her biri için üyelik ücreti hemde üyelerinizin sattığı ürünlerden para kazanabilirsiniz. Ekibiniz büyüdükçe kazandığınız paralara sizde şaşıracaksınız.

Para Kazanabilmeniz Biz Neler Yapacağız?
>> Yedi gün yirmidört saat size mail ve msn desteği vereceğiz.
>> İstemeniz durumunda size özel ücretsiz blog sitesi açılacak.
>> Sizin reklamınızı yapabilmeniz için gerekli dökümanlar verilecek.
>> Ekibinize üç üye kayıt etmeniz durumunda Özel ekibimize ait sitemizde reklamınız yapılacak.
Kısacası Tekbaşınıza bırakılmayacaksınız

>>> Ekibimize katılmanız için yapmanız gereken ise çok basit. Aşağıda ki linki tıklayarak üye olabilirsiniz.


http://www.erolmarketing.org/ref.aspx?rcn=3518

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname