23 Ocak 2010 Cumartesi

e-baydan para kazanma

Arkadaşlar,Türkiye'de henüz daha tam olarak bilinmemesine rağmen eBay'ın dünyadaki en büyük pazar yeri olmasıyla birlikte, birçok kişi geçimini buradan sağlamaktadır.Basit olarak baktığımızda, eBay kullanıcılarına iki şekilde para kazanma imkanı sunmuştur;Bunlardan birincisi eBay'da ürün satarak para kazanmaktır yani akademideki adıyla drop shipping sistemidir. Drop shipping sistemi; toptancıdan ucuza aldığınız ürünü eBay'da üzerine kar koyarak satmaktır. Bu sistem özellikle ABD lilerin çok kullandığı son derece kazançlı bir sistemdir.

Peki satılacak ürünü nerden bulacağız? Cevap çok basit: bunun için bir toptancıya çok düşük bir mebla ödeyerk stoklarına girme hakkı elde edeceksiniz
Toptancının stoğundan seçtiğiniz ürünleri toptancı satış fiyatının üzerine bir miktar kar ekleyerek eBay'da satışa suacaksınız. Ürün eBay'da satıldıktan sonra, toptancıdaki hesabınıza girip ürünün ücretini ödeyeceksiniz ve ürünü eBay'da satın alan kişinin adını ve adresini yazıp onaylayacaksınız. Burada toptancıya ödediğiniz para ile eBay'daki satış fiyatının farkı sizin kazancınızdır. Özellikle toptancı rehberlerinin size önereceği ürünlerin satışında %60 lara varan karlar elde edilebilmektedir.eBay'dan para kazanmanın ikinci metodu ise eBay'ın sunmuş olduğu affiliate programıdır yani ortaklık programı. Burada eBay'ın sizden istediği; eBay'ın size özel vermiş olduğu link i kullanarak eBay'a potansiyel alıcı trafiği göndermenizdir. Gönderdiniz trafik sonucunda yapılan alışverişlerden eBay sizlere çok yüksek komisyonlar ödemektedir. Burada sistemin en güzeş tarafı gönderdiğiniz ziyaretçiler 7 gün içinde ne zaman ve ne alırlarsa alsınlar, eBay size komisyon ödemektedir.eBay'ın sunmuş olduğu bu ortaklık programından oldukça yüksek oranda paralar kazanmak için piyasada bir sürü program vardır. Ama ben size bunlardan en iyisi olan netten parayı tavsiye ediyorum. Degerli arkadaslar, internet kocaman bi dunya ve icinde para kazanmak icin muthis imkanlar barindiriyor. Lutfen kendinizi kisitli tutmayin. Asagida verecegim linkte Facebook`tan para kazanmak dahil bir suru online para kazanma metodu bulacaksiniz. Umarim isinize yarar.Daha fazla bilgi icin aşağıdaki linke tıklayın ve profesyonelce başlayın.
http://www.xticaret.com/xticaret/?342_93

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname