2 Ekim 2013 Çarşamba

E-Broker

EBES
E-BROKER KİMDİR? NASIL E-BROKER OLUNUR?
E-brokerlık en yalın anlamıyla komisyon kazancı üzerine kurulu bir meslektir. Broker ismi çoğu kimsenin aklına ilk olarak borsa sektörünü getirse de ‘e-brokerlık’ günümüzde ithalat ve ihracat işlemlerinde kapsamlı bilgi sahibi olan ve sahip olduğu bu bilgilerini kobilere yol göstererek komisyon kazancı sağlamak için kullanan kişi ya da kurumlara verilen genel isimdir.




E-brokerlar anlaşmış oldukları firmaları bir araya getirerek komisyon kazanırlar. İthalatçı firma ve ihracatçı firmayı bulan e-brokerlar genellikle işlem tutarından %3 komisyon alırlar. Fakat, komisyon yüzdesi e-brokerın anlaştığı firmayla yaptığı sözleşmeye göre değişmektedir. Ne kadar komisyon alacakları işlemlerin yapılacağı firmayla yapacakları anlaşmaya bağlıdır.
E-brokerların komisyon yüzde oranları pazar genişliğine , sektöre , ürün çeşitliliğine göre değişebilmektedir. Oranlar %1 – %10 arasında değişmekte ve %2 – %5 arasında yoğunlaşmaktadır.

Tabiki bu anlatılanların uygulanabilmesi ve çalışılabilmesi için muhakkak e-broket eğitimi almanız gerekmektedir.İşte bu aşamada hem maddi açıdan uygun olan hem de kolay ve anlaşılır olan ebes sistemini deneyebilirsiniz.
EBES NEDİR?
EBES – E-Broker Eğitim Seti- Dış Ticaret hakkındaki bütün sorulara cevap verebilecek , sizleri aydınlatacak olan bir eğitim setidir . EBES , sizlere dış ticaretinin tüm yönlerini en ince ayrıntısına kadar öğreten internet erişimli bir yazılımdır. Her konuyu ayrı ayrı ele alan ve en ince ayrıntılarına kadar bilgilendiren Türkiye’de bulabileceğiniz en kaliteli, geniş kapsamlı ve donanımlı bir eğitim setidir.Ayrıca EBES Türkiyede bir ilk olarak dış ticaret eğitimine yeni bir yön kazandırmıştır.EBES’in bir yazılım olarak tasarlanmasındaki en büyük neden EBES’in kendisini güncelleme yeteneğine sahip olmasıdır.Bu sayede tüm kullanıcılar anında yeni bilgilere ulaşabilecek ve yapılan değişikliklerden haberdar olacaklardır.
EBES SİSTEMİNİ İNCELEMEK İÇİN BURADAN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname