27 Ekim 2013 Pazar

Online Para Kazanma Myiyo

myiyo-anket-sirketiSizlere Global ve Yerel Güvenilir anket siteleri ve firmalarını tanıtmaya devam ediyoruz.Yine Türkçe Panel destekli,Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.





Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor. Fikriniz myiyo için değerlidir! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.



Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır. Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır. 10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı.

Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya
Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

Ücretsiz Üyelik İçin Tıklayınız

MYiyo Nasıl Puan Kazanılır
Anketlerde başarılı bir katılım (Anket başı puan) Profil anketini eksiksiz girilmesi durumunda (500 puan) E-posta adresinizi onaylama durumunda (100 puan) Yeni üye tavsiyesi durumunda (500 puan yeni ve aktif bir üye başına)
Hemen-Üye-Ol 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname