27 Ekim 2013 Pazar

Online Para Kazanm PaidViewpoint

paid3Evet Sizlere Söz Verdiğimiz Gibi Açıklamalı ve Detyları Olarak Anket siteleri,Anket Listeleri,Anket Firmaları,Uluslararası anket firmaları ve yerel anket firmalarını yayınlamaya devam ediyoruz.Normalde yüzlerce anket sitesi olmasından dolayı bir çoğunu deneme yanılma yolu ile el ediyoruz.İşte güzel bir anket firması daha,



Aşağıda size kolaylık olsun diye görsel olarak kayıt olduktan sonra kısaca yapmanız gerekenleri anlattık.Öncelikli olarak kaydımızı yaptıktan sonra mailimize aşağıda resim 1 deki gibi bir kod geliyor ve o kodu sitede bizden Resim 2 deki gibi istenen yere yapıştırıyoruz.Sonrasında Resim 3 Deki gibi Bay,ya da Bayan seçeneğini işaretleyip,kullanıcı adı ve doğum tarihini yazdıktan sonra devam ediyoruz. Kaydımız onaylandıktan sonra kısaca profil bilgileri vardır.Bu bilgiler ingilizcedir ama bildiğiniz gibi standart bilgilerdir,bunları dolduruyoruz.Ardından kısa anketler var google çeviriciden çok kolayca çevirerek bu anketleri de doldurabilirsiniz.Bunları yapar yapma yaklaşık 1 dolar hemen hesabınıza işleniyor.



paid1


paint2
PaidViewpoint, kişilik özelliklerinin, işi benimsemenin ve çalışkan olmanın başka bir yerde hiç olmadığı kadar önemli olduğu muhteşem bir araştırma panelidir. Ayrıca burada bahse konu faktörler kazançlarınızın tutarlarını ciddi derecede etkiler.
Panel, anket katılımcılarının özelliklerinin değerlendirilmesi konusunda, TraitScore adı altında benzersiz bir sistem uygular. Bu sistem, işi benimseme, özellikle de anket sorularına dürüst, düşünülmüş ve mantılklı yanıtlar karşılığında puanların toplanmasına dayalıdır. Ne kadar çok puan toplarsanız o kadar çok anket alırsınız ve bu sayede daha fazla kazanırsınız. Bu nedenle her bir anketi doğrulukla ve dürüstçe doldurun. Kazandığınız para, 15$ biriktikten sonra PayPal hesabınıza aktarılabilecektir.

memberformv2_signup_button
Üyelik kaydınızı yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname