24 Nisan 2014 Perşembe

Sosyal Takipci Ol Para Kazan

social
Online Para Kazanma İşi o kadar çok geliştki işte sosyal ağların büyümesi firmaların bile sosyal ağlar ile ilgili bünyelerinden özel çalışanlar bulundurması bu alanda da para kazanma sitelerini çoğalttı.İşte türk sosyal takip sitesi de tam bu alanda hizmet vermektedir.
Peki Nedir Social Takipci

Facebookta sayfa beğen, facebookta sayfa paylaş, facebookta takip et, twitterde takip et, twitle kazan , youtube videolarını izleyerek , beğenerek, abone olarak, google+ da paylaşarak, instagram beğenerek ve paylaşarak, likedin de paylaşarak para kazanabilirsiniz. bu işleri yaparak puan topluyorsunuz sonra bu puanlar paraya dönüşüyor.
2500 puan 1$ ediyor. ayrıca sitede her aktiviteniz puana dönüşüyor. site günlük 30 aktiviteye standart üyelere 30-80 arası puan, vip üyelere 30 aktiviteye 200-250 arası günlük puan vermekte. ayrıca referanslarınızın izlemelerinden de puan kazanmak mümkün. 10 levele kadar yükselebiliyorsunuz. yükseldikçe puan kazanma artıyor unutmayın.
1500 aktivite yaparsanız extradan 100 puan veriyor. tabi bu 200.000 aktiviteye kadar extradan puan veriyor. dahası var. günün en aktif 5 üyesine de extradan puan veriyor. 1.nciye 200, 2 ye 150 3 e 100, 4 e 50 5.nciye 30 puan veriyor. bu yüzden mümkün olduğunca sitede kalıp çok tıklarsanız bu puanları kazanabilirsiniz.Ayrıca sosyal takipçide kendi siteleriniz facebook sayfalarınız için de beğeni alıp hitinizi sayfa beğenileriniz twitter takipçilerinizi arttırabilirsiniz.

SOCİAL TAKİPCİ ÜYELİK İÇİN BURADAN TIKLAYINIZ

2 yorum:

  1. Aynen arkadaşlar socialtakipci.com gerçekten kaliteli bir site ve ödemeleri saatinde yapıyır, mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Comments system

Disqus Shortname