3 Mart 2012 Cumartesi

Online Kütüphane


İnternet’in kullanışlı servislerine kolayca ulaşmak istiyorsanız OnlineServisler.com yanınızda.

İnternet üzerindeki kullanışlı web sitelerini ve bilgisayarlarımızda kullandığımız uygulamaların online muadillerini bir araya getirmek amacı ile kurulmuş olan OnlineServisler.com; bu yönüyle, Türkiye’nin ilk ve tek Online Servis Kütüphanesi olma özelliğini taşıyor. Online Servislerin yanı sıra, işletim sistemlerinden tarayıcılara, mobilden İnternet’e, web sitelerinden güvenliğe, yazılımdan anlık mesajlaşmaya kadar geniş bir yelpazede ipucu bilgileri ve “Nasıl Yapılır?” sorularına cevap veriyor.

OnlineServisler.com’u web sitesi üzerinden takip edebildiğiniz gibi Facebook, Friendfeed, Twitter ve RSS üzerinden de takip edebiliyorsunuz. Buradaki bağlantıyı kullanarak OnlineServisler.com için e-posta üyeliğinizi yaparak, e-posta adresinize gelecek aktivasyon postasını onaylayıp üyeliğinizi gerçekleştirebilir, içerikleri kaçırmadan kolayca takip edebilirsiniz.

Web siteniz ya da blogunuz mu var?
Web sitenizin ya da blogunuzun ziyaretçilerine farklı bir içerik sunmak istiyorsanız online servisleri ve ipuçlarını kolayca web sitenize ekleyebilirsiniz. Bunun için Web Sitenize Ekleyin sayfasına giderek gerekli kodlardan birini tercih etmeniz yeterli. Kodların ön izlemesini yine aynı sayfa içerisinden görebilirsiniz!

Beğendiğiniz içerikleri paylaşın!
OnlineServisler.com altındaki beğendiğiniz içerikleri yalnızca tek tıklamayla Facebook, Google Buzz, Twitter, Friendfeed, Haber.gen.tr, iGoogle, Reddit, Digg, Technorati, Stumbleupon, Delicious gibi popüler sosyal paylaşım sitelerinde dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sevdiğiniz içerikleri kolayca bilgisayarınıza saklayın!
Beğendiğiniz yazıları yalnızca sık kullanılanlarınıza eklemeyip, bilgisayarımda da olsun diyorsanız, tek tıklama ile beğendiğiniz yazıları bilgisayarınıza PDF olarak kaydedebilirsiniz.cnettürkiye/teknopara

Daha fazlası için OnlineServisler.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
XTicaret Üyelik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname